OM OSS

Historia

Food Process Technology har sitt säte utanför Helsingborg, i södra Sverige. Vi startade vårt företag under 2003 då vi utvecklade ett unikt koncept för IKEA. Vi har märkt en stark efterfråga av våra tjänster i Skandinavien och Europa och har därför expanderat kraftigt. De senaste 15 åren så har våra tekniker arbetat i olika segment inom matindustrin vilket har gett dem en gedigen erfarenhet. Vi arbetar med några av de största matproduktionsföretagen i Skandinavien. Vi samarbetar med HJM Norge som arbetar med bland de största företagen i Norge.

Vårt Mål

Vårt mål är att bli det mest framtidsorienterade företaget inom vår industri, teknologiskt överlägset våra konkurrenter och kostnadseffektivt. Det betyder att vi är ett slagkraftigt företag som lägger stor vikt vid att utveckla våra maskiner till att bli effektiva och tillförlitliga . Vi lägger fokus vid miljöarbete och gör vårt bästa för att ha så liten påverkan på naturen som möjligt.

Våra Tekniker

Våra tekniker är de bästa i branschen. Deras fokus är efter era behov. Ola Paninder, som driver företaget, är själv en erfaren servicetekniker med stor erfarenhet från Europa, Asien och Nordamerika.

Produkter

Food Process Technology har utvecklat och tillverkar Double-Sided Cookers, Single-Sided Cookers, Steam Tunnels och Multi-Cooker H.A. Vi har en bred erfarenhet av att hjälpa våra kunder med ombyggnation av deras befintliga maskiner och att hjälpa kunder med teknisk support.

Vi tillhandahåller de flesta reservdelar för Belt Cookers, Combi Cookers och formningsmaskiner i lager. Vi har även reservdelar till våra konkurrenters maskiner. Vi tillverkar även värmeplattor, och andra reservdelar som krävs för din produktion. Vår effektiva organisation hjälper oss att hålla låga priser och gör oss konkurrenskraftiga. Food Process Technology är stolt över att vara agent för Taconic PTFE band i Skandinavien.

Ola Paninder

VD & Servicetekniker