MASKINER VI TILLVERKAR

 

Food Process Technology har utvecklat och tillverkar Double-Sided Cookers, Single-Sided Cookers, Steam Tunnels och Multi-Cooker H.A. Vi har en bred erfarenhet av att hjälpa våra kunder med ombyggnation av deras befintliga maskiner och att hjälpa kunder med teknisk support. Vi tillhandahåller de flesta reservdelar för Belt Cookers, Combi Cookers och formningsmaskiner i lager.

Vi har även reservdelar till våra konkurrenters maskiner. Vi tillverkar även värmeplattor, och andra reservdelar som krävs för din produktion. Vår effektiva organisation hjälper oss att hålla låga priser och gör oss konkurrenskraftiga. Food Process Technology är stolt över att vara agent för Taconic PTFE band i Skandinavien.

Belt-Cooker

Belt Cooker

Produktbeskrivning: en här maskinen är en kontinuerligt utvecklad kontaktstekare, där stekning sker på båda sidor produkt. Maskinen används vid stekning av kött, kyckling och fisk.

Läs mer…

Multi-Cooker H.A

Produktbeskrivning: Multicooker H.A är vår senaste maskin. Den är konstruerad för att köra olika typer av produkter med största effektivitet.

Läs mer…

Single Sided Cooker

Produktbeskrivning: Vår Single Sided Cooker är energieffektiv då vi minimerar utrymmet ovan värmeplattor. Det gör att maskinen både fungerar för att få en krispig yta på produkten…

Läs mer…

Hot Steam Cooker

Produktbeskrivning: Kan levereras med en bandbredd på 600 mm, 1000 mm och 1200 mm.

Läs mer…

Steam Tunnel

Produktbeskrivning: Steam Tunnel är en enklare maskin där den primära värmekällan är ånga. Detta fungerar väl vid delikata produkter som t ex dumplings.

Flipping Device

Produktbeskrivning: We can produce a flipping device suitable
for all our machines. With the help of …

Läs mer…